BLOG

Descopera articolele din cadrul blogului nostru!
10 iul.

Îndrăznește să reușești!

O întâlnire cu prietenii… o seară la un pahar de vin… o poveste despre nunți și botezuri la care am participat, despre plusuri și minusuri, despre ce a fost bine, dar și despre ce a fost rău!

Un creion, o foaie de hârtie și o sclipire! O clipă de inspirație din ce au făcut alții înaintea noastră! Așa s-a născut visul care înglobează experiența în arhitectură cu entuziasmul pentru toate acele amănunte atât de importante atunci când se trage cortina! O locație pentru evenimente!

Însă o altfel de locație în Timișoara, o combinație între cer albastru, iarba verde, umbra copacilor și iarăși albastru unei piscine atrăgătoare, săli spațioase amenajate cochet, un loc cu chip elegant potrivit oricărei ocazii.

Am pornit la drum curajoși, aș spune chiar îndrăzneți, am început planificările, ne-am asumat riscurile, hotărăți însă să urcăm pe culmile succesului.

Am găsit spațiul perfect, am ”asamblat” o echipă de vis și am conceput un proiect ”legendar”. Au urmat ani de muncă, întâlniri zilnice, săptămânale, lunare și trimestriale, pentru a analiza progresul și pentru a stabili noi priorități în funcție de punctul în care ne aflam, am obosit, dar am perseverat conștienți fiind de faptul că piața este una dinamică și în continuă evoluție, așa că era imperios necesar să ținem pasul cu ritmul accelerat de dezvoltare și nevoile viitorilor clienți.

Septembrie 2018, proiectul a prins contur, GALLA s-a născut, în toată splendoarea ei. Un tărâm cu personalitate în care îți dorești să exiști, să visezi și să celebrezi. Aici, luxul, eleganța și stilul avangardist își dau mână pentru a crea un loc feeric, cu emoție, culoare și pasiune. Acum există posibilitatea să îți organizezi evenimentul în una din cele 2 săli AVANTGARDE (70 persoane) și PREMIERE (300 persoane), beneficiind de toate condițiile pentru un eveniment memorabil, combinând în mod exceptional atmosfera elegantă, gastronomia remarcabilă și cel mai înalt standard de ospitalitate, pentru a crea cea mai frumoasă experiență din viața voastră!

În business, dezvoltarea durabilă este esențială și este nevoie de răbdare, de abnegație, ambiție, talent și îndemânare, de planificare și de o strategie pe termen lung. Accentul cade pe sustenabilitate.

În spatele poveștii se găsesc mulți oameni, care au crezut și pus umărul zi de zi pentru ca această poveste să se întâmple, în fiecare zi mai frumos. Iar grija pentru oameni ne-a adus angajați loiali, mulțumiți și fericiți. Nu sunt cuvinte mari, sunt și astăzi oameni care sunt de la început aici, iar nou-veniții nu fac decât să se îndrăgostească de acest loc, pentru că este unul ideal de creștere, de învățare și de dezvoltare personală.

GALLA îmbină, într-o manieră unică, polivalenţa unei locaţii de mari dimensiuni cu eleganţa şi somptuozitatea unei adevărate săli de bal din vremea în care aceasta era locul preferat de socializare al nobilimii. Din orice unghi ai privi, evenimentele sunt concepute, planificate și realizate cu dragoste, creativitate și implicare, de la primul până la ultimul detaliu. Facilităţile oferite acoperă absolut orice necesitate, pentru ca evenimentele organizate în acest spaţiu să atingă perfecţiunea: bucătar șef cu o vastă experientă, o grădină multifuncţională care poate fi amenajată pentru cocktailuri și ceremonii în aer liber, locuri de parcare, camere pentru miri și nu în ultimul rând, o echipă dedicată, formată din cei mai buni și experimentați profesioniști.

Oferim zi de zi certitudinea că punem accent pe calitate și ne dorim să te bucuri de ea în cele mai importantemomente pe care le vei trăi.

Adaugă un comentariuy

CERERE OFERTĂ
close slider